::SAYA TEMBAM::

Monday, February 1, 2010

perghhh blog aku ni cm idup segan mati xmau jek ek...
lame gle aku xupdate..tp aku tgk blog adik n my sis nye blog lbh kurang jek ngan aku nye..
nk update crite punye la byk..

  1. my sis dh tunang
  2. my sis in law dpt tukar sek ke mlk(dkat ngan my bro)
  3. bakal dpt ank buah yg ke-2
  4. kwn aku cik munirah dh bertukar status kpd pn munirah
  5. team syasya dpt no 2 dlm volleyball
  6. baru tau yg adik aku leh jd pengurus pasukan yg leh diharapkan
  7. adik aku(mira) membawa perangai taiko kump gagak hitamnye ke matrik johor
  8. dll..
byk lg aku rse..tp skang ni je yg aku tringat..sume psl org sbb psl aku xde yg spesel nk kongsi..melainkan

"Yana awok makin berisi-sender:akoli & alang"

"Oit makin tembam ko skang.kata:cik mun"

"Berisi lengan ko ek, pipi dll.ayat nisa"

"Toing toing...5+kg.Penimbang berat umah aku"

Skang br aku tau bile Lina kate die gemok..baru aku phm skang..dush dush..skang aku terkena balik..tp ttp ofcmate aku kate aku kurus..hihihi..
sbb diorg br knl aku...nk yg cm dlu balik...ni sume psl junk food yg aku sokmo2 mkn bile wat keje..sampai org kate workstation aku ni kdai runcit..

dh la..aku berenti kan coretan mengarut aku ni..
k Take care

ALONG
ALANG
HARIS

MISS U OLL

5 comments:

Alang said...

eh..kitaorg je ke cakap? org len dlm fam tak cakap? huhuuhuh.
per lagi pi la eksesais. main wii tuh.
asalkan sehat, ok jer... miss u too!

Anonymous said...

uit psl org x yah la update...
bkan adik pon de ckp ke?...huhu

Anonymous said...

tak mis achik pon.. tak pe la .( dush2 lari masuk bilik) :p

Anonymous said...

pcfa boptb [URL=http://www.porntubescan.com]erotik[/URL] vyeolc k bs h kth

raziems said...

lamanya xupdate blog..